mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kötü bir şey. Kendimde biliyorum en yakınım vefatta etse bir şeyde olsa zerre ağlama duygusu olmaz çok soğuk kanlı biriyim. Bunu hep iyi bir şey olarak görmüştüm taa ki patlayana kadar. Ben bir şey hissetmiyorum desende içine atıyorsun bunu farkında olmadan ben alkolü çok içen biriyimdir fakat sarhoş olmazdım hiç tadında içer çakır takılırdım bir gün sarhoş olana kadar içtim sabaha kadar ağlamışım arkadaşım öyle dedi ama sabah uyanınca sanki deşarj olmuş gibiydim o gün bugündür her zaman içimi boşaltmak istediğimde sarhoş olana kadar içerim ve her sarhoşluğumda sabahlara kadar içimde biriktirdiğim her şeyi söylenir ağlar mışım.. arkadaşlarıma neler söylenip ağladığımı sorduğumda söylediği şeyler o kadar saçma geldi ki bana ben buna niye ağladım bu olay yıllar önce olmuş anlık bir olay bla bla diye kendi kendime söylendim. Ağlayın hocam ağlamak güzeldir deşarj olursunuz.
Sigara içki vb yok hocam, ağlasam ağlayacam da yok aklıma kötü anılar vb getiriyom ağlamak gibi oluyor gidiyor. Geçmiş olsun sizede.