Selamlar R10,

Sizce ne yapmalıyım?

Konu ; UK Market üzerinden bana ulaşan bir müşteri ile görüşmeye başladık. Yeni uygulamalarının tasarımı adına anlaşma sağladık daha sonra sohbet ederken ikimizin ofislerinin aynı sokakta olduğunu öğrendik ve ofisime davet ettim.
İkimizde ingilizce konuşuyorduk ama bu arkadaşın da Türk olduğunu konuşurken öğrendim felan neyse bu arkadaş çıkardı xx.xxx değerinde sterlin olarak işin ödemesini yaptı.

2 gün boyunca ofisime geldi işleri yaptık sonra bana Türkiye'ye gideceğini söyledi geldiğinde devam edelim dedi. "Arkadaşın Türk adını bilmiyorum, J*** olarak yabancı bir isim kullanıyor."

Arkadaş tüm ödemeleri yaptı Türkiye'ye gitti ve şu an üstünden 1 ay geçti. Normalde 3 günlüğüne gitmişti arkadaş ama artık ulaşamıyorum.

Uygulamalarını marketten kaldırdılar ve bana fatura kestiği firma İngiltere de kapanmış 3 ay önce.

Sorun şu ; Ödemeyi yaptılar faturalarını kestik ama şirketleri 3 ay önce kapanmış ve iş hesabına yüksek bir tutar belirsiz bir şekilde girdi.
Öyle duruyor para banka hesabında.

Türkiye de sorduralım ne oldu diye adama ama Türk ismini de bulamadım. Kısacası ; Para bizde müşteri gitti.