burakbabursah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scooter 25km/h hızda gidiyor diye alıyorum, ürün 20km/h gidiyor. Garantisi nereye ait diye sordum Trendyol'a beni Evofone'a yönlendirdi, garantisi oraya ait değilmiş, zamanımı çaldı. Sıfır ürün gönderildi yalanını söyledi. Ürünün kutusunu bile açmadan 24 gün sonra geri göndermişler. Yani inceleme süresini sonuna kadar kullanıp kutuyu bile açmadan ürünü geri göndermişler. Daha açıklayıcı olsun diye yazıyorum.

Satıcıya neden ürün açıklaması yanlış diyorum, açıklamayı Trendyol yazıyor diyor. Aynı şeyi Trendyol'a soruyorum, satıcı yazıyor diyor.

Sonradan fark ettim ki Ürün Türkiye modeli değilmiş ve dolayısıyla Xiamoi Yetkili Servislerinde bir işlem yapılamıyor.

Ürün açıklamasında yazan yazdığının aksine Scooter'ın altında MAX. SPEED 20KM/H yazıyor. 25'in 20'ye eşit olmadığını bildiğinizi umuyorum.

Siz de Trendyol satıcısısınız, bu durumda hâlâ satıcıyı haklı bulduğunuza göre tüm satıcıların kafa yapısı aynı demek ki. Ürünü tüketiciye iteleyelim, fark eder geri gönderirse kullanılmış ürün deriz iade almayız. Bıktırana kadar uğraştırırız kafasındasınız.

Bende trendyol satıcı firmayım bende ONVO scooter sattığım için sistemi biliyorum ,Trendyol size Evofone diye Xİaomi Tr yetlilisi olduğu için onu söylemiş yani bildiklerinden değil.Ürün ithalatçı garantili zaten bunu da yazdım size de siz kaç km kullanıp iade etmeye çalıştınız ona cevap vermediniz