Merhabalar,
Yaklaşık 15 gün önce burada bulunan 3 kişilik kontenjandan 150₺ ye 1 yıllık Reseller hosting hakkı kazanmıştım. Bütün sitelerimi geçen hafta bu Reseller hesabına taşıdım. Sunucu değerleri gerçekten çok iyi. Sitelerimde sorun var sanıp kaç kere hızlandırma hizmeti aldığım siteler şuanda hiçbir eklenti kullanıp hızlandırma yapmadan bile gayet güzel çalışıyor. Demekki hostingde önemliymiş hız tarafında. Bunu biliyordum ama bu kadar etki edeceğini bilmiyordum.
Ayrıca sağ olsunlar gece gündüz demeden WhatsApp hatlarından yazıyorum hemen dönüş sağlanıyor. Şuanda küçük bir firma olduğu için böyle olabilir. Umarım ileri de büyüyünce de aynı kaliteyi korurlar. Genelde forumda bir çok firma çalışma yapmışımdır. Ilk başlarda hep böyle olup müşteri kitlesi artınca sizinle olan muhabbeti ve kalitesi düşüyor. Aslında büyüdükçe daha kaliteli olması gerekiyor ama neden ters bir orantı oluyor anlam veremiyorum.
Şuanda
@ArzuHost; firmasına teşekkür ediyorum. Umarım ilerleyen süreçte bu teşekkür şikayete dönüşmez 😀😀😀
Çok sağ olun ilginiz için hocam. 6 saattir benimle uğraşıyorsunuz ve bu kadar zamanda bir kere bile bu bizim sorunumuz değil deyip işin içinden çıkmadığınız için.
Şimdi konuya güzel reklam diyen arkadaşlar çıkacaktır. Bu sebeple profilimden ticaret geçmişini inceleyebilirsiniz. Yeni tanışıp hizmet aldığım firma. Daha önde çalıştığım firmalar içinde aynı benzer yorumları yapmıştım. Bunları da görebilirsiniz. Bunu neden açıklama gereği duyuyorum?
Forumdan artık birine teşekkür etmek hemen onu reklam eder gibi anlaşılıyor bu sebeple açıkladım.