Dat app derken dating mi kastetiniz? var sayalım dating dediniz..
Artık datingler patladı genel olarak .Eski kazançlarda yok . Ve google artık çoğunu onaylamıyor veya güncellemeye izin vermiyor. Bununla ilgili onlarca görsel atabilirim.
Gelelim shopfy olayına. yani drosshiping meselesine....
Bununla ilgili kesinlikle ücretli destek almanı istemem. Çünkü 2 saatlik bir eğitim videosu ile işi çözebilirsin ve youtube da bununla iligil çok sağla videolar var. shopfy bunun için iyi bir alt yapı fakat, mesele site kurmak değil bunu pazarlamaktan geçiyor. Bu tür ürünlerin de en iyi satıldığı yerler ise youtube instgram ve tiktok. Yani sağlam bir kanalın olması lazım yada sağlan bir kanala reklam vermen lazım. Açıkcası bir sitem var. Yıl başı ****** kıyafetler için mağaza açtım. Bir kaç tane sattım ve sonra bıraktım. Çünkü Benim istediğim şekilde bir kar marjı ve günlük ciro yok. Bu iş yapanlar var mı ? Elbette var ama çeşme başı tutulmuş olarak gördüm..
drosta mesela tek bir kalemden ilerlemek gerekiyor bence. Çünkü kullanıcılar artık mağazaların dr olduğunu anlıyor. Mesela timsah derisinden cüzdan satan bir mağaza kurabilirsiniz ve bunun üzerine tiktok kanallarını büyütebilirsiniz..
SOnuç olarak bu sektörü de önermiyorum..
Mobil uygulama konusunu genek olarak yazacak olursam da, geçenlerde bi arkadaş birinden uygulama aldı burada 160K ya. ve uygulama 28. günde kapandı. Bu nedenle mobil uygulama sektörü daha cazip görünse de risklerini göze alabilmeniz gerekiyor.
Dating istiyorum dersen bende var. console hesabıyla beraber veriyim.
Shopfy istiyorum dersen bende var onu da veriyim.
Uygulama istiyorum kazançlı kazancsız diyorsan o da var.
Yani sana tecrübelerimi aktardım . Okuyup geçme yani