Bu sınıf annelerinin hepsi böyle değildir umarım, böylelerin derdi öğretmene yaranıp ayrıcalıklı olma çabası. Bizimki de saçma sapan bir talepte bulundu, yaklaşık 30bin liralık bir hediyeden bahsetti, herkesten 600-700 lira istiyor.
Biz de vermedik, iptal oldu zaten, yok öğretmenimize değer, falan birde laf yapıyorlar, öğretmenlerimiz baş tacımız, tabiki bu günde onları hatırlıycaz, tabiki elimizden geldiğince gönüllerini hoş etmek için birşeyler yapıcaz, ama böyle abartılı bir hediyeyi ben uygun bulmuyorum şahsen. 50-100 er lira bile toplansa 2-3 bine gayet makul bir hediye + çiçek + çikolata alınabilirken 30 binlik hediye nedir. Gücü olan var olmayan var, insanları neden küçük düşürüyorsunuz.
Şahsen bu tutarı fazlasıyla verebilirim, ama en başta reddedenlerden oldum, daha yüksek bir tutarı harcayarak kendisinden başka kimsenin görmediği manevi bir hediye ilettim kendisine, ki göz yaşlarını tutamadı desem yeridir. Bence 30bin liralık hediye onu bu kadar mutlu etmezdi. Ufak tefek hediyeleri hariç tutarım ama insanlara sadece para vererek birşeyler almak onlara parasal bir değer biçmek gibi geliyor bana.