ne içip ne yiyip bu foruma giriyorsunuz anlamıyorum ben size kendimi peygamber efendimizden daha merhametli mi sanıyorum dedim ?
"
Bir iti öldürmenin en acısız yolu kafasına sıkmaktır! Sopayla döverek öldürmek eziyet etmektir, kafasına sıkmak değil!
Eziyeti değil itlafı savunuyorum! "
bilimden biraz geri kalmış olmalısın araştırmanı öneririm
" Kangren olan yeri kesmek eziyet değil, gerekliliktir. Başıboş itler ülkenin kangrenidir. Sokaklardan hepsinin temizlenmesi gerekir. Bu kadar çok başıboş ite devlet bakamaz ,belli süre sahiplenilmeyenlerin hepsi itlaf edilmelidir. Dinimiz israfı da yasaklar. Hiç bir getirisi olmayan itleri beslemek de israftır. "
bu kadar çok başıboş ite devlet bakamaz derken ? devlet saraya günde 15.000.000 tl harcamaktan biraz tasarruf etsinde gitsin halkına tehdit olan bu köpekler ile ilgili birşey yapsın işinize geldiği gibisiniz yok neymiş devlet bakamazmış devlet canı istese sokakta 1 tane hayvan bırakmaz ama işine gelmiyor
Su ve reyhan şerbeti.
Sahipli it ve kedi sayısı 1.5 milyon hadi bunu 2.5 yapayım.
Bunun 4 katı Başıboş it var. Ülkede 12 milyon keçi var . Devlet bakacak olsa gider 12 milyon keçiye daha bakar.
Çok seviyorsanız hayvanseverler olarak barınak kurup bakın,devlet bunun için yer de tahsis ediyor. Devlet size veteriner desteği versin yeter. İtlere fonu da siz bulun!
ABD,AB bile o kadar paraya rağmen böyle bir saçmalığa girişmemiş. Biz de para bol herhalde ne eti ne sütü faydalı olmayan itlere 10-15 sene ölene kadar bakacakmışız.