Yazık. Dilsiz canlardan ne istiyor bu insanlar anlamıyorum. Kedi, köpek ya da kuş. Köpeğe bunu yapan yarın bir diğer hayvana da yapar ve sebep aramaz. Bunu yapan bir insana da yapar ve sebep aramaz.

Köpeklerle derdiniz ne gerçekten anlamıyorum. Bir arkadaş söylemiş evet bizim de sokaklarımızda köpekler var ve kimseye saldırmıyorlar. Başını iki okşasanız zaten deli dana gibi kuyruğunu sallayıp oyun oynamak isteyecek ve her geçişinizde yanınıza gelecek hatta muhtemelen sizi tehlikeden bile koruyacak.

Benimde bulunduğum sokakta kedilere karşı gaddarca davranan biri var. İki kere hayvana vurmaya kalktığını gördüm Allah'tan tekmeleri gelmedi. Uyardım ama bak üçüncüsünü görürsem pitbullla gelirim elimden kaçtı der üstüne salarım köpeği dedim. O günden beri hiçbir hayvana dokunamıyor.

İçgüdüleri ile hareket eden canlılar bunlar. Eğer size saldırıyorsa, muhtemelen sizden haz etmedi. Bir şey yapmış olmalısınız ki haz etmemiş.

Dilsiz varlıklarda sorun arayacağınıza biraz da sözde dili olan varlıklarda sorun arayın derim.