eyalnizog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle hocam yani aslında reklam dediğimiz olay basit bi ürünü birinin karşısına çıkarırsın bu kadar basit mantık,yok convertion rate yok roas saçma sapan gereksiz detaylar en iyisi birebir müşterilerle tanışmak trendyoldada magazam var orda sorun yasamiyorum instagram vasat
Aynen öyle reklamın ne kadar detayı olabilir ki? Dün sağolsun bir arkadaş yardım etmek adına bir kaç reels istatistiğine baktı keşfete düşer yakında dedi. Ancak Buna rağmen reklam bile versem geri dönüş çok kötü. 7 günlük 600 TL. lik reklam veriyorum bir tane sipariş gelmez mi? Trendyol dediğiniz gibi daha iyi haftalık 3-4 sipariş geliyor ancak ürün skalamız geniş bizim beklediğimiz sipariş olmuyor 100-300 liralık sipariş veriyor müşteriler bu da kurtarmıyor. Zaten kârımız en fazla %25. Aralık ayında 1 yıl olacak genç girişimcilik ile açtık firmayı. Bağkur desteği bitecek bu halde zaten devam ettirmem mümkün değil. Bakalım hayırlısı şu 1 aydad belki bir şeyler olursa devam edilir yoksa boş yere bağkur ödemenin manası yok.