Aslında bu makale işinde bence iki tarafta suçlu diye düşünüyorum. Çünkü makale içinde geçsin denilen kelimeler bazen o kadar alakasız olabiliyor ki, bende makale yazdırdım, bazen bu adam bunu nasıl yazacak diyorum

işte yukarıdaki gibi sonuç çıkıyor. Adam o kelimeyi nerede geçireceğini şaşırıyor artık, sonunda böyle anlamsız cümleler yazıyorlar. Ben artık o işi ChatGPT ye bıraktım, ona şu kelimeleri kullan da demiyorum, birisine bir başlık verip, şu kelimeleri içinde geçir demek kadar saçma bişey yok bana göre, bak bu makale için şu kelimeler benim için önemli, bunları makale içinde ilgili yerlerde kullanmaya çalışırsan güzel olur demek daha doğru bence.
Kesinlikle katılıyorum, yazık gerçekten bazı yazarlara. Bir ara çok ünlü ve ultra fiyatlar veren bir yerde de çalıştım, çok uzun ve aşırı saçma bir keywordü bilmem kaç kere geçirmem isteniyordu. Sonra cümle anlamsız olmuş diye o kadarlık emeğimi boşa çıkarıyorlardı. Aynı bu cümle gibi, çok saçma, sırıtan şeyler çıkıyor ortaya. Makale yazarlarına sabır diliyorum. Yapay zeka kullanmakta sonuna kadar haklılar. Ama spam değil önemli olan "yapay zekayı doğru kullanmak". Salt chatgpt ile olacak iş değil bu. Jasper tarzı toollar lazım.