merhaba hocam, sizden yaklaşık 3 gün önce bende shorts kanalı açmıştım
yapay zeka seslendirme ile komik videolar atıyorum her gün 1 video yüklüyorum ortalama izlenme 1k ila 10 k arası
bazen 3 4 gün boyunca attığım videoların hiç izlenmediği oluyor, 20 30 izlenme alıp durduğu bazen de 0 da kaldığı oldu istikrarı bozmadım her gün 1 video atıyorum izlenme almayan videom olduğu gün 1 gün ara veriyorum bir sonraki videoda sorun düzeliyor izlenme almayan videolarımdan bazıları 5 6 gün sonra izlenme alıyor bazen de almıyor yine de silmiyorum o videoları, bir yerde okumuştum bir videonun başarısız sayılması için 3 ay gerekli eğer 3 ay içerisinde sıçrama yaşamıyor ise o video başarısızdır yazıyordu.
gözlemlediğim kadarı ile bana en çok izlenme ve abone getiren videolar 10 15 saniye civarında olan videolarım
bu videolar kısa olduğu için ortalama görüntülenme oranı %100 den fazla oluyor ve youtube bu videoyu daha çok öneriyor.
tavsiyem 30 saniyeden uzun shorts videosu atmayın eğer video çok iyi değilse ortalama görüntülenme oranı düşük kaldığı için video önerilmiyor yada daha az öneriliyor
10k üzeri görüntüleme alan tüm videolarım en az 10 saniye en fazla 30 saniye civarında
size tavsiyem sesi olmayan alt yazı olan videolara en azından yapay zeka ile seslendirme eklemeniz bunun için
elevenlabs.io bu siteyi kullanabilirsiniz istediğiniz dilde gerçeğe çok yakın seslendirmeler yapabilirsiniz.
şuan benim kanalımın abone sayısı 215 günlük ortalama 10 15 arası abone geliyor.
yaklaşık 1 aylık tecrübelerim bunlar belki işinize yarar iyi günler dilerim.