Ben, Osman Selim 24 yaşındayım Ankara'dayım. ReactNative ve Javascript öğrenmeye çalışıyorum. Mobil uygulama yapmaya çalışıyorum. bunun için bolca vaktim var ve her gün evdeyim. 6 yaşımdan beridir yazılımcı olma hayali ile çıktığım bu yolda kader çerçevesi dahilinde kendimi mümkün mertebe her gün geliştirmeye çalışan birisiyim. Zamanında Profesyonel desteğe sahip olsaydım Türkün Facebook uygulmasını geliştirebilirim diyordum. Size aşağıdaki tecrübe sahibi olduğum ve yapabileceğim iş konularını paylaşıyorum. Yapabileceğim işler;- Her türlü Websitesi tasarımı ( Wordpress, Elementor, GPL ürünlü tema ve eklentiler )
GPL lisans ne demek?: Açılımı General Public Licence yani genel olarak kullanıma açık olmuş bir şekilde lisanslanmıştır. Ama çoğu kişi içerisine ne yükleyip yüklemediğini bilmiyoruz diyerek kullanmayı tercih etmiyorlar. Şahsen yaptığım araştımalar sonucunda kimi taraf kullanmayı tercih etmiyor, kimi taraf ise ben kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim diyor. GPL lisanslı ürün kullanıpta sorun yaşayan ile karşılaşmadım. Kullandığımız ürün orijinal ve ürünün tedarik edilen tarafıda güvenilir olup kullanmakta bir sorun yok. Tercih ederseniz projenizi bu şekilde daha masrafsız bir şekilde bitirmenize yardımcı olabilirim. ( Tek GPL ürün satışı yapmıyorum. Proje bazlı kullanıyorum. )
- Temel Seo Çalışması
- PageSpeed hız arttırma
- Trendyol Pazaryeri kullanımı
- HTML/CSS sorun giderimi ( bu konuda deneyimli olduğumu söyleyebilirim. )
- İngilizce orta seviye ( gramere biraz dikkat edemeden ) tercümanlık yapabilirim.
- İngilizce iyi seviye ( gramere uygun ) doküman çevirisi yapabilirim.
- Premiere Pro video kurgu montaj ( templateler ile birlikte ) yapabilirim.
- Makale girişi
- Yazılım konusunda danışmanlık verebilirim.
- Photoshop üzerinde temel düzeyde çalışma yapabilirim.
- ve dahası zamanla eklenecektir.
Homeoffice veya Ankara'da yazılım üzerine bulunan ofiste çalışabilirim. Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirisiniz.