Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Binance’de USDT satın alıcaktım farklı bir sistem gördüm birinin ibanına para gönderdim uygulama içerisinden para gönderdiğimi ilettim USDT hemen hesabıma eklendi. Bu işlem nedir? Para mı kazanıyorlar bu işten?
kara para olarak yaklasmis olaya yorumdaki arkadas ama kara para icin kullanilmiyor sadece. Doviz burosi misali dusunun ben o sekilde kullaniyorum ve musterilerimlede o sekilde ticaret yapiyorum. Uygun fiyattan buy emri girdiginizde kriptosunu size satip tr banka hesabina kendi adina olan parayi cekiyor. Sadece kendi adina olan kisiler ile islem yapin basiniz agrimasin, alternatif olarak oldubil, ozan, fups, papara kullananlarla is yapmazsaniz kazanc saglayabilirsiniz duzenli bir sekilde. Su ana kadarda bir sikinti yasamadim acikcasi ama arkadasin dedigi turde aklayanlar yukarda saydigim dusuk butceli ve anonim hesaplari kullananlar genel olarak. Ticaret yapacaginiz kisi kac ticaret yapmis kaci olumlu vs gibi detaylari zaten gorebiliyorsunuz bunlarin tamami kara para akliyor demek yanlis bir tabir.