Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz hocam...
Site sıfır site. Hiç çalışması yok, hiç aktif olmamış bir site. Bu tarz projesi olup çalışma yapıp ilk sıra güncellemesini ne zaman aldınız diye soruyorum?
Çok ilginç mi bu soru ben anlamadım kafaya göre cevap verin veya geyik yapın diye sormadım. İnsanlar güncel bilgileri görecekler buradan. Bir sorunun cevabı nettir: eskiden 1-2 ay içinde ortalama bi pozisyon için google güncelleme atardı, ona göre strateji belirlerdik. Şuan durum nedir diye soruyorum, herkesten farklı cevaplar...
Ek olarak "işi bilen adam" şeklinde hitap etme hakkını size vermedim, bu konuya da yorumu bence siz yapmamış olun.
Üstte siz belirtmişsiniz ya işi biliyorum diye neden böyle bir hakkınız olduğunu düşündünüz acaba. Ayrıca eskiden dediğiniz eski kaç yıl oluyor, en son 20009 du sanırım bir kelimede bu dediğiniz durumu yaşadım ve projeyi bıraktım. sonra bir baktım ki yaklaşık 7 8 ay sonra direk ilk sıraya gelmiş. işte yukarı da anlatmak istediğim de tecrübeye dayalı. Yani senin eskin 20 senedir benim 5 anlatabiliyorum sanırım.