Zeki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşi bilen adam her sıralamanın kendi verisi vardır. Ve bu veriler sıralamada ki sitelerin otorite, gücü vs vsv şimdi anlatmaya başlamim yanar beyinler. uzun lafın kısası çalışma yaptığın kelimenin zorluğunu senin iş bilirliğin değil, kelimede var oluşu ve bugüne kadar oraya gelen projelerin davranışları...

Şimdi gelelim senin sorunun en net ve anlaşılır cevabına: orada geriliyor olman gerileme anlamına gelmiyor. Sen daha spora yeni başladığın için kaldıramıyorsun. Sıralama da olan büyüklerin tecrübe ve sistemli çalışma ile oradalar. Heee bitanesi kaypaklık eder sporu bırakır biraz takilim der o zaman senin yolun açılır.
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz hocam...

Site sıfır site. Hiç çalışması yok, hiç aktif olmamış bir site. Bu tarz projesi olup çalışma yapıp ilk sıra güncellemesini ne zaman aldınız diye soruyorum?

Çok ilginç mi bu soru ben anlamadım kafaya göre cevap verin veya geyik yapın diye sormadım. İnsanlar foruma bu soruyu aratıp güncel bilgi almak için girecekler ve cevapları görecekler buradan. Gerçekten yorum yapmak için yorum yapmayın.

Bir sorunun cevabı nettir: eskiden 1-2 ay içinde ortalama bi pozisyon için google güncelleme atardı, ona göre strateji belirlerdik. Şuan durum nedir diye soruyorum, alakasız ve farklı cevaplar, hep kendini üstte tutma çabası...

Ek olarak "işi bilen adam" şeklinde hitap etme hakkını size vermedim, bu konuya da yorumu bence siz yapmamış olun.