Yeni i20 1.4 elite alacaktım, bayiye gidip evrakları bile verdim ama yorumlar tedirgin ediyor. Akü boşalması ve çok yakıt tüketmesi varmış. Üstelik atmosferik motoru nedeniyle araç yavaşmış. Çoğu kişinin arabası akü boşalması nedeniyle servisteymiş. Bayon 1.4 elite isteyeceğim, onu almayı düşünüyorum, o da verirlerse. Yok mu başka araba piyasada sanki dedim bakmaktan da bıktım. Yok mu güzel bir araba? Ötv indirimli bakıyorum.
Merhaba 1 yıl boyunca Otomatik 6 Vites i20 kullandım gayet iyiydi tabi ben Brc LPG taktırmıştım yoksa yakıt şehir içinde bir tık yüksek sizi üzebilir.
Araçta beğendiğim özellikler direksiyonu çok hafif şehir içinde gayet zevkli bir kullanımı vardı ayrıca kıvraklığı vs de çok iyiydi ben memnun kalmıştım turbolu araçlara göre performansı bir tık düşük ama sorunsuz sağlam bir araçtı ben öyle akü boşalması falan yaşamadım bilginize
edit performansı aklınıza takıldıysa
1.0 T-GDİ 7 İleri turbolu DCT versiyonunu tercih edebilirsiniz diğerinden bir tık daha iyi performans ve yakıt konusunda ayrıca o da yeterli gelmezse yazılım ile 140 HP kadar yükseltebilirsiniz gücünü