Merhaba,
Dijital dünyada sürekli tekrar eden görevleri otomatikleştirmenin gücüyle tanışın! "Browser Automation Studio" eğitim seti, dijital başarıya giden yolda size rehberlik edecek eksiksiz bir kaynaktır. Bu set, sizinle birlikte adım adım ilerleyen uygulamalı örneklerle dolu, kapsamlı bir öğrenme deneyimi sunar.
5 saate yakın, projelerin uygulamalı olarak gösterildiği videolar ile sizde kendi ihtiyaçlarınıza yönelik çözümler oluşturun.
Piyasada muhtemel kullanılabilen, değeri yüksek 5 ana proje ile uygulamalı eğitim sayesinde Browser Automation Studio (BAS) 'ya hakim olacaksınız.
Uygulamalı projeler hakkında detaylar videoda mevcut;
https://youtu.be/qe0DwoAuVsQ Fiyat : 8000₺ Satış içeriği sadece eğitim setini kapsamaktadır. İçeriğe dahil olan örnek projeler eğitim çekilirken hazırlanmış olup aradan geçen süre sonrası şuan aktif olarak çalışmayabilirler. Projeler sadece eğitim içindeki kodlara erişebilmeniz için erişime sunulmuştur. Aktif olarak kullanamazsınız. Satış sonrası özel olarak destek verilmemektedir.
Neden Browser Automation Studio?- Zaman Tasarrufu: Sıkıcı ve tekrarlayan görevleri otomatikleştirerek zamanınızı verimli bir şekilde kullanın.
- Hata Azaltma: İnsan hatalarını minimuma indirerek daha güvenilir ve hatasız işlemler gerçekleştirin.
- Yaratıcılığınızı Artırın: Yaptığınız botlar ile zaman kazanarak, gerçek değer katmaya odaklanın.
Eğitim Seti İçeriği:- Temel Bilgiler ve Kurulum:
- Browser Automation Studio'nun temel özellikleri ve nasıl kurulacağı hakkında detaylı bilgiler.
- İlk Adımlar:
- İlk botunuzu oluşturarak temel komutları öğrenin.
- Gelişmiş Bot Oluşturma:
- Dinamik içerikleri işleyen ve karmaşık görevleri yerine getiren gelişmiş botlar oluşturun.
- Bot Optimizasyonu:
- Botlarınızı hızlandırmak ve optimize etmek için ipuçları ve püf noktaları.
- Botlara Duyarlılık Kazandırma:
- Botlarınıza insan benzeri davranışlar kazandırarak doğal etkileşim sağlama.
Kaynak Kodlarıyla Birlikte!
Her bir örneği takip ederken, öğrendiğiniz her şeyin ardındaki kodları anlamak daha kolay olacak. Her uygulamalı projenin klasöründe size rehberlik edecek kaynak kodlarıyla birlikte gelen bu eğitim seti, öğrenme sürecinizi hızlandıracak.
Unutmayın, geleceğin başarıları bugünün yetenekleriyle şekillenir. "Browser Automation Studio" ile bu yeteneklere sahip olun ve dijital dünyada öne çıkın!