Çantalarınızı iş yaptığınız mütahitlere vermek istediğinizi anlıyorum. Listede zaten şunlar var: plastik tükenmez kalem, katalog, kartvizit, notdefteri. Bunlar güzel hediyeler ama belki biraz daha yaratıcı ve ilgi çekici olabilirsiniz. Bu yüzden, cantaya şunları eklemenizi öneririm:
- Ahşap anahtarlık: Mobilya firması olduğunuz için ahşap bir anahtarlık, markanızın temasına uygun bir hediyedir. Anahtarlığın üzerine markanızın logosunu ve web sitesini kazıyabilirsiniz. Böylece, mütahitler anahtarlarını kullanırken markanızı görebilirler.
- USB bellek: USB bellek, mütahitlerin dosyalarını, resimlerini veya videolarını saklamak için kullanabilecekleri kullanışlı bir hediyedir. USB belleğin üzerine markanızın logosunu ve sloganını yazabilirsiniz. Ayrıca, USB belleğin içine markanızın katalogunu, tanıtım videosunu veya referanslarınızı yükleyebilirsiniz. Böylece, mütahitler USB belleği bilgisayarlarına taktıklarında markanızla ilgili bilgileri görebilirler.
- Küçük bitki: Küçük bir bitki, mütahitlerin masalarını süslemek için kullanabilecekleri sevimli bir hediyedir. Bitkinin saksısına markanızın logosunu ve sloganını yazabilirsiniz. Böylece, mütahitler bitkiyi baktıklarında markanızı görebilirler.
EKSTRA MÜKEMMEL ANCAK MALİYETLİ İŞLER: Ahşap Örnek Parçalar:- Çantanın içine küçük ahşap numuneler ekleyerek, mobilya tasarımlarınızın dokusunu ve kalitesini mütahitlere hissettirebilirsiniz.
- Her parça üzerine marka adınızı lazerle işleyebilir veya küçük bir etiket ekleyebilirsiniz.
- Ahşap veya mobilya sektöründe popüler güzel kokan bir kokuyu çanta bezine entegre edebilir veya küçük biryere kendinden koku yayan koku lifi eklenebilir.
Özel Renk Paleti veya Boya Numuneleri:- Çantanın içine markanızın özel renk paletinden alınmış küçük boya numuneleri veya renk kartelaları ekleyerek, mütahitlere tasarım seçeneklerinizi daha yakından tanıma şansı verebilirsiniz.
İlginç ve İşlevsel Ahşap Öğeler:- Çantanın içine, günlük kullanım için ilginç ve işlevsel ahşap objeler ekleyebilirsiniz. Örneğin, ahşap cetvel, not tutma aracı veya özel tasarım bir anahtarlık gibi.
Gerçekten çok güzel bir yorum olmuş.
Eline sağlık .
Diğer arkadaşlarımızın da cevaplarini bekleyelim. Değerlendirmeye alıyorum.
Umarım daha güzel daha yaratıcı ürünler ortaya çıkar