Prime üyeliğini film izlemek için alıyordum genel olarak ve bitmişti. konuyu görünce dedim kod ekleyeyim belki yeni filmler eklenmiştir falan... hani kodu alsam 1 tane alıp çıkacağım... bırak 2 3 hesaba kaydetmeyi gidipte satışını yapmak aklımın ucundan bile geçmez... böyle yetiştirilmedik çok şükür. Bir baktım kodlar tükenmiş
😄😄👍
13 yaşlarımdayken pazarda belediye top dağıtırdı 1 tane için sıraya girmiştik.
o zamanlar 5 tane çocuğunu ayrı ayrı ayrı sıraya sokan birden çok grup vardı.
Çocuklar topları alıyor babaları yine arsızlıkla onları sıraya sokuyordu. Orta kuyruğa önlere
..
Birileri kangolarını topla doldurarak giderken, biz 4 saat beklememize rağmen top alamamıştık.
kısacası bizim milletimiz çok zeki. Pardon AHLAKSIZ, AHLAKSIZ
Her işin p*ştluğuna kaçmasını sever, böyle güzel hizmetleri yok etmek için elinden geleni yapar.
Sonra avrupa bize neden değer vermiyor, bize neden şu hizmeti sunmuyor.
%100 haklısınız.
Sabahtan beri kod arıyordum hiçbir yerde bulamadım, yazılı olarak paylaşılanlar hep kullanılmış çıkıyordu. Az önce görsellerden "amazon prime 6 aylık kod" yazarak arattım ve bir haber sayfasının haber postu atmak için kullandığı görselde kod vardı onu manuel olarak girdim ve çalıştı. Hayatımın bütün şansını burada kullanmam hoş olmadı.
😄😄 Gece gece iyi güldüm.
R10 yönetim ekibindeki arkadaşların bence bu tarz uyanıklık yapmak isteyenlerin önüne geçmesi gerek. Örneğin bu kampanyada olduğu gibi veya gelecekte benzerine tanık olabileceğimiz kampanyalarda dağıtılan kodların satışının yasaklanması gibi.
"gelecekte benzerine tanık olabileceğimiz" diye belirtirkende biraz iyimser düşünmüş olabilirim, çünkü böyle giderse zaten yılda 1 kere bile zor denk geldiğimiz bu kampanyalara bu maymun iştahlılığıyla denk gelemeyeceğiz bile. Sonuç: bazı şeyleri gerçekten hak etmiyoruz..
Bence mantıklı, ellerinde kalınca ücretsiz dağıtırlar.