çok teşekkürler arıza kaydıma dönüş yaptılar ama hala daha sunucu kaynaklı olmadığını söylüyorlar. Siteleri komple taşıyıp gidicem. 2 Yıllık peşin almıştım ona üzüldüm
Şunu açıklamak isterim, sizin gibi bir çok site sahibi ani kararlar ile firma değişimi yapıyor ve ne yazık ki sonuç aynı olabiliyor ( bazı istisnalar dışında )
Bu nedenle önce kendimizden emin olmak deyimini kullanmayı tercih ediyorum.
2 yıllık ödeme karşılığında baştan savma cevaplar veren bir firma ise zaten o firma ile çalışmayın derim, bu ayrı bir husus. İade talebinizi de mutlaka yapın.
Yakın bir zamanda ismini vermeyeceğim bir firmadan 3 yıllık ödeme yapan bir site sahibi iade aldı mesela.
İade yoktur kapsamının bazı maddeleri dahil etmesi gerekiyor. Öyle kafama göre ben iade yapmıyorum demekle olmaz bu işler.
İlk olarak müşterisini dinleyecek, izlemesi gereken adımları izah edecek, ona göre firma tarafında problem yoktur diyebilmelidir. Kestirip atmak olmaz.
Bilinen firmalar ile çalışılmasını ve daima ilk hesap açılışında 1 aylık ödeme yapılmasını, memnun kalındığı takdirde yıllık olarak ödeme yenilenmesini öneriyorum her zaman.
Tecrübe para ile kazanılıyor sonuçta

İki taraf için elbette. Hem müşteri hem firma kendine bazı dersler çıkarabilmelidir.
Kolay gelsin