Gelirini sadece internettenn kazanan arkadaşlar illaki vardır. Bu disiplini, emeği ve gelirlerinizi nasıl düzene soktunuz? Benim gibi işinden istifa edip kendi işini kurmak isteyen arkadaşlara ufak da olsa bir tavsiye vermek ister misiniz?
Başkasının yanında çalışacağıma kendi imkanımı yarattım.
Kimseye eyvallah demeyeceğim dedim ailem bile olsa en yakınım bile olsa.
Hayat mücadelesi haline getirdim 2 senedir evden çalışmaya başladım. Yıllardır sektördeyim ama hep yan iş yapıyordum. Ana gelirimden bile yüksekti internet ama hep sabit iş mantığı vardı işte herkeste oldugu gibi.
Batarsam kendi işimde batarım en azından işten çıkarılma derdim olmaz onun bunun ağız kokusunu çekmem , en iyisi de salak salak yazılımcılarla muhatap olup onun bunun egosuyla uğraşmam dedim kendi işime dört elle sarıldım.
**Aklı başında yazılımcılar baş tacı**
EN ÖNEMLİSİ : HAYAT MÜCADELESİ HALİNE GETİRECEKSİN + DİSİPLİN + SABIR.
İnternet işi olduğu için risklerimiz çok fazla düşme çıkma banlanma vs. ama alternatifli olup tecrübeyle harmanlayınca gidiyor bir şekilde..