Fudoaridolu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beklediğim'den güzel olmuş eline sağlık.
sana tek tavsiyem yapay zeka entegreli olsun ve ileri de açılacak olan yapay zeka kapılarına hazırlıklı bir yazılım olsun.
ve amazon aws güzel düşünülmüş onun da entegreleri mevcut. yazılıma eklersen güzel olur
Aslında genel olarak çalışır hale getirdikten sonra kafamda şu var: Admin panelde başlık verip, kelime sayısı seçip, yapay zeka aracı seçip (ChatGPT, Google Bard ...) otomatik makale yazacak bir araç. Eğer ilgi görürse çok isterim geliştirmeyi. Geri dönüşünüz için teşekkürler.

semihmalkoc53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Header kategoriler , sayfalar, sidebar sağ tarafa en çok görüntülenenler vs.
Admin paneline head body kod ekleme alanı analystic vs.
Reklam kodu ekleme yeri
Genel ayarlar veya seo araçları bölümü admin panel sitemap.xml oluşturucu ,site adı , site açıklaması ,site keywords , logo değiştirme.
Footera Copyright ,hakkında son gönderilenler,sosyal medya
bunları yaptığınızda tam bir blog yazılımı olur üstteki arkadaşın dediği gibi bot eklerseniz feedden çekerse daha iyi çok güzel fiyatlara satabilirsiniz.
Adsense onayını hızlı alır otomatik site.
Geri dönüş ve öneriler için teşekkürler. Özetle admin için detaylı bir ayarlar sayfası olarak not aldım. Ben bunu tamamen öyle portfolyoda dursun, benden başkası kullanmaz diyerek düşünmüştüm, az önce aklıma geldi burada paylaşmak. Dediklerinizi ekleyebilirim kesinlikle.
Bot konusunu ise not aldım, araştıracağım nasıl olur, neler olur gibi.