Eline emeğine sağlık bence dark ve light mode kısmını açılır sekme yapmak yerine, simgeye tıklandığında değişebilen yaparsan güzel olabilir. Görsel açıdan daha hoş durabilir.
Geri dönüş için teşekkür ederim. Tabii, switch ya da normal buton olarak da yapabilirim. Aslında ilgi görürse birkaç tasarım yaptırıp onları kodlamak istiyorum. Ama bakalım.
Kullanırım.
Menü - Mobil için açılır menü.
Anasayfa'da logonun altında bir reklam alanı.
Makale sayfasında fotoğraftan sonra, yazının ortasında ve yazının sonunda reklam alanı.
Mobilde sağ ve soldaki boşluklar biraz daha azaltılabilir.
Galeri sitelerinde resme tıklanınca bir sonraki resim yeni sayfada açılıyor. O şekilde bir özellik de eklenirse tadından yenmez.
Geri dönüş için çok teşekkür ederim. Şu anda bir kategori sayfası bile yok.

Onu ekleyip menü düşünüyorum ben de. Hatta mobil için açılır menü hazır bile ama içi boş olunca canlıya eklemedim.
Reklam alanları da logo altı, makale görsel sonrası, yazı sonu olarak açılır kapanır şekilde admin panele koydum. Ama daha demonun da demosuyken hepsini açıp küfür yemeyeyim dedim.

Mobili şimdi inceleyeceğim.
Görsellerin yeni sayfada açılması konusu da hızlıca eklenebilecek bir detay. İlgileneceğim.
içerik botu olursa ücretli bile gider. güzel olmuş bence
İçerik botu hiç araştırmadım açıkçası. Önce scriptin boş halini kullanılabilir hale getirip burada ücretsiz sunmak istiyorum. Ücretsiz istememin sebebi, baştan sona kendi geliştirdiğim bir scriptin gerçek hayat testlerini yapabilmek. Eğer az biraz ilgi görürse ve talep olursa, içerik botu gibi detayları da ekleyebilirim. Benim için de keyifli olur.

Teşekkür ederim geri dönüş için.