Selamlar herkese,

Fikir ve yönlendirmelerinizi almak istediğim bir konu var. Bu sabah uyandığımda kişisel olarak kullandığım Whatsapp hesabımın yasaklandığını gördüm. Uygulamada direkt olarak yönlendirdiği itiraz formunu doldurup gönderdim fakat olumlu bir dönüş alamadım. Topluluk kuralları ihlalinden yasaklandı tarzında bir açıklama yapılıyor fakat başta da belirttiğim gibi bu telefon numarası benim senelerdir kullandığım kişisel telefon numaram. Herhangi bir grup kurma, spam işlem, toplu mesaj ve tanıtım mesajı vs kesinlikle atılmadı. Sadece son zamanlarda forumda zaten herkesin bildiği yabancı *********** numaralar çok fazla mesaj atmaya başlamıştı. Hiç birine zaten dönüş yapmıyorum. Bununla da alakalı olabileceğine ihtimal vermiyorum o yüzden.

2 kez whatsapp'ın websitesi üzerinden form doldurup gönderdim fakat ikisinde de herhangi bir inceleme olmadan 1 dakika içerisinde otomatik mesajlarla dönüş yapıldı ve şuanda tekrar form doldurtmuyor bana. Sanırım bu sefer de aynı iletişim bilgileri kullanılarak form göndermem engellendi. Hiç bir şekilde çıkamadım işin içinden. Gelen mailleri aşağıya ekliyorum. İlk mailde kural ihlali ikinci mailde ise çok fazla sayıda şikayet geldi diye dönüş yapmışlar fakat belirttiğim gibi ne numaramı şikayet edecek birileri var ne de itirazlarım incelemeden geçti (1 dakika içinde gelen otomatik mesajlar).

Özel olarak aldığım ve yıllardır kullandığım bi telefon numarası. Bu yüzden numaramı da değiştirmek istemiyorum. Daha önce bu durumu bu şekilde yaşamış ve çözmüş birileri var mı aramızda ? Veya çözüm konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa iletişime geçebilirse çok sevinirim. Böyle saçma sapan bi durumda kaldım.