Herkese selamlar.Son zamanlarda canımı çok sıkan bir olayı anlatmak istiyorum size.Şu sıra bilgisayar oyunlarına biraz sarmış durumdayım.Soruna gelecek olursak.Herhangi bir oyuna giriyorum.Ve oyunda girdikten 10 dakika sonra oyun 5-10 fps lere kadar düşüyor.Zar zor oyunu kapatmayı başarabilsemde pc hala yavaş bir şekilde kalıyor.Yani masaüstündede 5-10 fps alıyorum gibi düşünebilirsiniz.Genel olarak pc yavaşlıyor.Daha sonra res atınca düzeliyor.Fakat işin ilginci şu.Her seferinde oyunlara ilk girişte 10 dk sonra pc yavaşlarken , res atıp tekrar girdikten sonra istersem 10 saat oyunda durayım bu hata ile karşılaşmıyorum.İşlemciden veya virüsten kaynaklanan birşey olsa 2. seferdede pc yavaşlardı diye düşünüyorum.Ama res attıktan sonra ne kadar yüksek grafikli pc yi yoran oyunlar oynasamda asla bu sorun olmuyor.Pc yi komple temizledim virüs programları kurdum , gereksiz dosyaları sildim , diski temizledim.Fakat sorun hala devam ediyor.Ve dahada garip olan kısma gelirsek.Ben ilk girişte pc nin donucagını bildigim için 1 kere dedimki , ben oyuna girmeden önce res atayım ondan sonra oyuna gireyimki oyundan aniden çıkmak zorunda kalmıyım.Böyle yaptıgım zaman yine 10 dakika sonra pc yavaşladı.Yani illa 1 kere oyuna girip pc yi yavaşlatmam gerekiyorki res atınca birdaha aynı şey olmasın.Gerçekten çok garip durum.Tahmininize göre sorun neyden kaynaklıyor acaba.(Görev yöneticisindeki gerekli işlemleri yaptım arkaplanda çalışan ram tüketen birşey yok)...