Halitbey41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bütün arkadaşlarıma yol verdim, kafam öyle bir rahat ki anlatamam. Arkadaş dost hikâye. Cebinde paran varsa herkes yüzüne güler. Ben ne dostlar gördüm ne arkadaşlar gördüm. Hey yavrum hey yüzüne karşı can ciğer arkandan kuyunu kazarlar. Başın dara düşse yardım istesen hemen sırt çevirirler. Bunu çok geç öğrendim ama öğrendikten sonrada kafam rahatladı. Öyle herkesle Arkadaşlık kurmuyorum. Gerek yok abi.
Cidden her şey para üzerine kurulu benimki tam olarak öyle değil ama gerçekten bıktım bu durumdan kendi başıma mutluydum lise de çok insan gördüm hele son sene 4 kişilik arkadaş grubum vardı ilk 2-3 ay iyi geçindik sonra korona olmuştum bir hafta sonra okula geldim baktım adamlar bana garip garip davranıyorlar eski arkadaşlarım vardı onlara karşıda böyleydiler bende benle iyi geçinmeye devam eden arkadaşla devam ettim sonra onların o soğuk suratını çekmektense açık liseye geçerim dedim 2.dönem açık lise ile bitti gerçekten arkadaş gruplarının çok gereksiz olduğunu düşünüyorum en güzel arkadaş kendine ait olan arkadaş.