Bu konuyu böyle açmama sebep olan saygı değer üniversite arkadaşlarıma çok teşekkürler gerçekten bu durum çoğu insana uygulanıyor yani öyle biliyorum belki yanlış biliyorum neyse habire kendilerine değer verip size değer vermeyen insanla arkadaş olmak yoruyor mu beni yoruyor açıkçası bir gün senle halelehubele diğer gün başkasının yanına gidip bu çocuğu sevmiyorum diyip onla komik sohbetler etmesi. Bence burada en büyük sorun arkadaş grubunuzu iyi seçmek üniversitenin başlamasından uzun zaman geçtiği içinde tek başına arkadaş bulabileceğiniz bireyde kalmıyor ama şu yönden mutluyum günaydın vb sohbetlerle tanıştığım çocuklar var tanışma günlerinde konuşmuştuk artık bu kişilere ve tanışamadığım kafam uyan kişilerle tanışmayı düşünüyorum gerçekten en değerli dostluk bir tek insan dahi olsa iki zincirin birbirine bağlı olması olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu arkadaşımız çok dikkat edilmesi gereken biri olduğunu düşünüyorum kendisi belki benim hakkımda bile ona buna laf edebilecek kadınlar gibi dedikodu yapabilecek biri onu zaten baştan çözebiliyordunuz bari arkasından herkesin içinde konuştuğun çocuğun yüzünü öpme delikanlı ol birazcık.