Sonuçta kendi hesabınızı kullanarak arkadaşınıza imkan sağlamışsınız. Bir çıkar yol bulsanız bile en kötü %50 size %50 arkadaşım dediğiniz insana patlar bu rakam.
Öyle olacak gibi ne yazık ki
@Alicangzl06;
kardeşim 830K paradan bahsediyoruz 50-100 olsa neyse... bir şekilde çözülür meblağ çok yüksek
benim anlamadığım bu kadar ciddi para söz konusu sen forumda fikir soruyorsun ! hemen git avukatla görüş parası neyse tut sana yol yordam göstersin öyle bakkala manava sorarak bu işi çözemezsin...
Avukat ile görüştüm onun dediğine göre bana açılacak daha sonra ben arkadaşa dava açacağım fakat konu hakkında pek yetkin bir avukat gibi gelmedi bana bu yüzden forumda belki benzer bir durum başına gelmiş birileri vardır diye sormak istedim
hesap bilgilerimi ele geçirildi dersen suçlu arkadaşın gözükür lakin arkadaşın hayır o bana bakın whatsapp kaydıyla felan diye kanıt sunarsa sizin başınıza daha da patlar icralıkken eşyaları adınızdan çıkarırsanız bence birşey gösterilmezse birşey alınamaz diye biliyorum
Arkadaşım kabul eder yani ben ne dersem o şekilde hareket eder o da kendi üstüne geçmesini istiyor ama bunu bir avukata danışayım ben acaba olur mu bakalım
Teşekkür ederim
anlamadıgım nokta koc koca araba kiralama firmasının renta car kaskosu yokmu
şikayetvar tiktak firmasinin yüklü cezalariyla kaynıyor lastik patlamasına 85 bn tl ceza yazmıslar bu işte baska işler dönüyor gibi
Hesap benim fakat sürücü başkası olduğu için kasko karşılamıyor ne yazık ki