Merhaba arkadaşlar başkasından satın almış olduğum elimde bulunan maaş sitesini satıyorum. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.
Alan adını öğrendikten sonra lütfen tüm detaylarını inceleyiniz hak geçmesin.
Eksik veya yanlış yazdığım bir yer varsa mutlaka uyarın düzelteyim.

Uyarı : Alan adını öğrendikten sonra olumlu veya olumsuz dönmeyecek olanlar, merak edenler, 300 TL - 500 TL teklif edecek olanlar asla pm istemesin. Herkese pm göndermeme hakkımı açıkça yazıyorum.

Kısa Özet
Wordpress Türkçe site.
.com uzantılı ve 2028 e kadar alan adı tecilli. Google'da. (GEÇERLİLİK BİTİŞ TARİHİ: 2 Kasım 2028 yazıyor)
News kaydı var ancak nerede hangi gmail içinde maalesef bilmiyorum bulamadık eski sahibi de bilmiyor nerede olduğunu.
İçerisinde yayınlanmıs 3705 adet makale var. Son makaleyi ben yazdım öncekiler eski ve bastan sona yenilenmesi lazım.
Adsense başvurdum onaylanmadı. Güncelleyip biraz içerik girip deneyin isterseniz. Umarım onay alırsınız. (Adsense banı vs vs bir şeyi var mı ben de bilmiyorum bilginiz olsun.)
Lisanslı Safir Lara Teması Var. Satış Fiyatı 800 TL Temayı görmek için TIKLAYIN.
Bundan sonraki süreçte düşer çıkar kesin bir şey söyleyemem ancak bastan sonra güncelleyip üzerine düşmeniz halinde başarılar dilerim.

Site adresi: PM İsteyin lütfen
Sitenin aylık getirisi :
Sitenin açılış tarihi: 2 Yıl 20 gün (websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu) (alan adı veya site yaşı arasında fark var mı bilmiyorum.)
DA / PA Değerleri : 8/25(websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu)
Kategori / sitenin içeriği: Bilgi içeren blog
Günlük hit sayısı: değişiyor
Ziyaretçi kaynağı: Değişiyor
Domainin yaşı: 2 Yıl 20 gün (websiteseochecker'ın gösterdiği değer bu) (alan adı veya site yaşı arasında fark var mı bilmiyorum.)
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?:evet
Hosting dahil mi?: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: bilmiyorum (Kontrol Ediniz)
Banlı olduğu arama motoru var mı?: bilmiyorum (Kontrol Ediniz)
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:evet
Yazılım lisans sonlanma : Safir Lara Tema
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: bildiğim kadarıyla hayır yine de kontrol ediniz.
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

Görseller

Görmüş olduğunuz gibi bir site işe ben de başkasından almıstım satısa cıkarıyorum.
Lisanslı tema ve 2028 e kadar alan adının tecili olması bir miktar avantaj diye düşünüyorum.
Site için istediğim tutar 6.000 TL alıcısına hayırlı olsun.