Yekta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 20 yıldan fazla bu işleri yaparım, ilk başladığımda Türk sunucuları ile çalışmaya başladım hiç bir zaman randıman alamadım dünya genelinde bir çok firma denedim hiç bir zaman aradığım özelliklerde sunucu bulamadım ya sunucu kesiliyor ya eposta sistemleri çalışmıyor ya sunucu yavaş ve buna benzer sorunlar yaşıyordum.. En son Bulgaristan firması https://en.superhosting.bg/ firmasına taşıdım sitelerimi Yemin edebilirim 10 yıldan fazla sürede oradaydı hiç bir sorun yaşamadım 1 dakika dahi sitemin kapandığını görmedim ayrıca hızlı açılıyor sitelerim seo konusundada googlede üst sıralarda sitelerim..
Enflasyonun kötü olmasından artık fiyatları yüksek gelmeye başladığında dedimki yıllar geçti Türkiye'de bulunan uygun fiyatlı sunuculara geçeyim bir kaç firma ile anlaştım isim vermek istemiyorum aradan 15 yıl geçmesine rağmen bir adım ilerleme olmamış apar topar tekrar pahalıda olsa Süper hosting firmasına geri geçtim.. Ayrıca destek ekipleri 24 saat boyunca anında ulaşılıyor, fiyat konularında indirim dahi yapıyorlar.
Türkiye-de Natro ve Cenuta kullanıyorum. (Bir kaç ufak sorun yaşadım ama önemli değil. Memnunum)
Çok önemli projeler Rusya ve Kazakistan sunucularımda tutuyorum. (Hiç sorun yaşamadım, 6 ay ödeme yapmadan da kullandım. Çok memnunum. Şimdide bir forum projesi için yine buradan sunucumu hazırlıyorum.)