sizce hangisi daha mantıklı bana kalırsa trendyolda en çok satanlar listesinde ürünleri olan biri olarak instagram algoritmasına hakim bile olmadığım halde instagram derim

trendyoldanda çıkamıyorum tutturduğum ürünlerim var diye ama kaç milyarlık satışım var hala eleman gibi muamele yapıp paramı içerde tutuyor oyalıyor sanarsın banka, müşteriye bi durumu izah etmek isterseniz geçmiş olsun trendyol bunu engeller.evet müşteriyle iletişim kurmak yasak instagramda anında param hesabıma geliyor bereketi oluyor parça parça değil.

instagrama gelirsek buiness manager reklam bölümü Albert Einstein ı bile zorlar ama alışınca tabiki çocuk oyuncağı seni özgür tutuyor..

instagramda sen müşterinin karşısına çıkarsın gelmesini beklemezsin,trendyolda tam tersi müşteri sana gelir sen beklersin reklam versen bile tek avantaj trendyol reklamları nokta atışıdır yavaştır

instagramda tşört satabilirsin birilerine gözükebilirsin mutlaka ama trendyolda niş kategori zorunlu yoksa 1 milyon ürünün olduğu okyanusta reklamla bile öne çıkamazsınız tşörte 3 tl tbm verip gösterim almadığını bilirim kara para aklama durumlarıda vardır tekstilde çok büyük iş adamları tşört satıyor düşünün bunlarla baş edemezsiniz.

instagram kendi dükkanınız gibi temasını siz ayarlarsınız vergi size kalmış öderseniz daha iyi olur kargo size kalmış aynı şehire reklam çıkın müşteriye siz götürün,sonra data toplayabilirsiniz tabiki

benim görüşlerim bunlar sizinde görüşlerinizi bekliyorum