Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, hayırlı sabahlar.

3 Yıl önce üniversitesi öğrencisi olmaya çalışırken girdiğim forumda, yüzlerce insan tanıdım çok güzel paralar kazandım. Bir çok iş yaptım bir çok şikayet konusu açtım ve haliyle bana da açıldı tabi.. Ha bu arada.. çok fazla dost edindim.. Geriye dönüp bakıyorum da 3 yıl olmasına rağmen sanki 30 yılmış gibi geliyor.. zamanı biraz geriye sarmak istedim.. yaş 25 bence yolu yarıladık umarım bir 5-10 yıl sonra da eskilere özlem konusu açmak nasip olur..

Eee siz neler yaptınız bu forumda bakalım? Biraz sohbet edelim.. herkese hayırlı sabahlar tekrardan.
Sanırım forumun en genç üyesi benim, 16 yaşındayım. 7 ay önce foruma üye olmaya çalışırken ki halimi hatırladım, ne kadar çabaladıysam bir türlü üyeliğim onaylanmamıştı, davetiyesiz üye olmaya çalışıyordum talep gönderiyordum.

En sonunda dayanamadım forumdan @MMM; adlı kullanıcıya ulaşıp (tanımıyorum) durumu açıkladım, davetiyesi var ise yardımcı olabilir mi diye sordum sağolsun kırmadı beni foruma üye yaptı, iyiki de yaptı hakkını ödeyemem çok teşekkürler tekrardan kendisine. 🙏🏻

Yolun çok başındayım bu arada, siz büyüklerim bana tavsiye vermek isterseniz keyifle dinlerim. Tecrübeli olan sizlersiniz. 😅