Merhabalar, Sayın mrbold,

Web sitemiz üzerinden cpanel lisans ve sunucu fiyatlarımızın incelemesini sağlayabilirsiniz. Bütün kurulumlar tarafımızca yapılıp teslim edilmektedir.

Web sitemiz üzerinden üst düzey NVMe performansıyla, (VDS / VPS) Sanal Sunucu paketlerimizi inceleyebilirsiniz.https://www.sunucun.com.tr/kategori/sanal-sunucu/premium-vds-servers Aklınıza takılan bütün sorularınızı 7/24 hizmet veren teknik ekibimize sorabilirsiniz.İletişim: 0 850 308 82 26 - info@sunucun.com.tr

mrbold adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar. türkiyede bilindik bir firmadan cloud sunucu hizmeti alıyoruz. cpanel lisansı ile birlikte aylık 3 bin tlye denk geliyor. ancak hetznere geçme gibi bir düşüncem var.
cpanelde 100 site var ve hepsi wordpress. standart wordpress boyutundalar. yani çok fazla hit almıyorlar ve disk tüketmiyorlar. bu websiteleri için hetznerden cloud dedicate cpu olan paketlerimi alsam yoksa cloud - dedicated sunucularından birini mi alsam karar veremedim. aralarında epey bir fiyat farkı var.

i9 13900k olan işlemcileri en yüksek işlemcilerinden biri diye biliyorum. şu an kullandığımız xeon işlemcisine göre çok iyi. sizinde görüşlerinizi merak ediyorum. ek olarak herhangi bir sunucu alımında kurulum ücreti yani kurulum opsiyonel mi yoksa zorunlu olarak mı ödeniyor?