geçmiş olsun dostum.
istanbul'da oturuyorsan buluşur bi yemek yer kahve içeriz değişiklik olur hem de iyi gelir.
iş konusunda hibrit tarzı iş modelleri sana uygun olabilir bunlara başvurabilirsin.
işyerimde bir arkadaşım vardı birden düşüyordu bünyesi 3 5 gün kendine gelemiyordu
İşyerindeki arkadaşına benzer benim de durumum. İşe girmem kısmında sorun olmuyor da devamlılık esasında problemler yaşıyorum mesela öğlene kadar çalıştım bugün. Şuanda hastanedeyim rapor yazdıracağım. Sonraki süreçte yine 1 günlük izin alıp ilacımı yükleteceğim yaklaşık 7 saat sürüyor. 3 ayda bir gögüs doktoru vs gittiğim için bu durumlara işverenler çok sıcak bakmıyor. İstanbul anadolu yakasındayım hafta sonları müsaitim ortak bir nokta size de uyarsa buluşuruz hocam.
Amin sağolun.
Çok geçmiş olsun.
Moral vermesini istiyorsanız, benim sitemde İngilizce bölümünde yolladıklarımı izleyip dinleyebilirsiniz.
Ama ben artık ilgilenemiyorum, bıraktım siteyi.
1 sene falan, kapanana kadar bakabilirsiniz, ordakileri not alabilirsiniz, sayfayı kaydedebilirsiniz.
Ne paylaştım:
30+ yılda bulduğum en iyi şeyleri.
Ayrıca YouTube Güçlü Psikoloji kanalı çok faydalı.
Teşekkür ederim. O kanala üyeyim. Sizin sitenizi de favorilerime ekledim inceleyeceğim mutlaka.