süreç şöyle aylık 500.000 tl kazandım 50tl'den açık arttırmada diyip 100 liraya birine veriyor. Ertesi gün tekrar aynı konu ile başkasına veriyor. ertesi gün yine başkasına veriyor

. Şimdi sıkıntı şu bu adamlar kurumsal üyelik ise eğer bu konularda bu durumu açıklamak için yazarsan satış konum baltalandı diyip yorumu kaldırttırıyor. Bu ebookları alanlarda yeni üyeler oluyor genelde. Buna
@Yeniceri; hocamın dediği gibi tecrübe olsun gözüyle bakmak doğru değil bence. birileri tecrübe edinsin diye birilerini zengin etmek olmaz. bence forum yöneticileri bu durumu bir konuşmalı ve gerekirse bazı denetlemeler getirmeli.
Yani forumda bence bir şeylerin değişmesi gerek artık şahsen ben artık başka alanlarda uğraştığım için bazı durumlar dışında foruma girmiyorum ama her girdiğimde popüler kategorisine son açılan konulara bakıyorum. tamamen forum içeriği ile alakasız durumlar. uzun zamandır seo,adsense,google vs dair herhangi bir bilgi içeriği vs de yok. Forumda satış vs olan sektörlerde çok küçük bir dilim olmaya doğru gidiyor. yani satışların hep belirli alanlarda toplanmaya başlıyor. Küçüklüğümden beri biliriim burayı ve severim ama artık mizah ve siyasi bir foruma dönmeye başlıyor gibi geliyor.
balta konusuna değindin haklısın.
Dediğin gibi adam kötü yorum görmezse
hep iyileri görürse
ve r10 u da sevip güvenip üye olduysa
o nedenle e booku alıyor.
çoğumuz ilk zamanlar öyleydik
forumda herkes güvenilir zannederdik.
Ve asıl üzücü olan bu e booku alanlardan zengin kişiler azdır.
Çoğu geliri olmayan kişiler bir umut ekmek kapısı olur diye cebindeki parayı da veriyor olabilir.
Bazen isyan edenler oluyor çünkü.