Merhaba!
Ben Unity 2D ve Unity 3D oyun, uygulama geliştirmede deneyimli bir freelancerım.
Oyun veya uygulama geliştirme sürecini baştan sona tamamlamak için size yardımcı olabilirim. İşte benimle çalışmanın size sağlayacağı değerler:
**1. İhtiyaç Analizi: İlk adım olarak, sizinle detaylı bir şekilde görüşeceğim ve projenizin gereksinimlerini anlamak için elimden geleni yapacağım.
Oyununuzun / uygulamanızın türü, hedef kitlesi ve özellikleri hakkında sizinle birlikte çalışarak net bir tasarım belirleyeceğiz.
**2. Konsept ve Tasarım: İhtiyaçlarınıza uygun bir konsepti oluşturacağım. Size özel bir tasarım geliştireceğim ve bu tasarımı onayınıza sunacağım.
Gerekli değişiklikler yapıldıktan sonra, projenin ana hatlarını belirlemiş olacağız.
**3. Geliştirme Aşaması: Unity 2D veya Unity 3D platformunda oyununuzu / uygulamanızı oluşturmak için çalışmalarımı başlatacağım.
Bu aşamada, oyun / uygulama mekaniği, grafikler, ses efektleri ve kullanıcı ara yüzü gibi tüm unsurları titizlikle entegre edeceğim. Sizden gelen geri bildirimleri dikkate alarak sürekli güncellemeler yapacağım.
**4. Test ve Geri Bildirim: Oyunun / uygulamanın beta sürümünü oluşturduktan sonra, sizin için test edeceğim.
Oyunun kalitesini ve performansını kontrol edeceğim ve sizden gelen geri bildirimleri değerlendirerek gerekli düzeltmeleri yapacağım.
**5. Teslimat ve Destek: Oyun tamamlandığında, size tüm dosyaları ve kaynak kodları teslim edeceğim.
Ayrıca, oyununuzun / uygulamanızın sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlamak için destek sunacağım. İhtiyacınız olduğunda bana ulaşarak teknik destek alabileceksiniz.
**6. Sürekli İletişim: Proje süreci boyunca sizinle düzenli olarak iletişim halinde olacağım.
Gelişmeleri ve ilerlemeleri düzenli olarak paylaşacak, sizin fikirlerinizi ve önerilerinizi dikkate alarak projeyi şekillendireceğim.
Eğer siz de kaliteli ve özgün bir oyun istiyorsanız, lütfen benimle iletişime geçin. Unity 2D ve Unity 3D oyun ve uygulama geliştirme alanındaki uzmanlığımla,
hayalinizdeki oyunu yada uygulamayı gerçeğe dönüştürmek için buradayım. Birlikte harika bir oyun yapma yolculuğuna çıkmak için sabırsızlanıyorum!
Whatsapp ; 0532 176 6016