Hocam ben o işleri 2012 de bıraktım
.o zamandan bu zamana kadarki birikimleri satmakla bitiremiyorum. Hani o işler geçti bizden .
Açın alın değil Zaten search Console İndex almak için Google'nin sağladığı bir uygulama .. Kaydettiqinde 15 dk en fazla 30 dk da İndex alır zaten. Siten engelli değilse.
Hani hatırlatayım yaNi.
15-30 dakika arası index alması için eski boşa düşmüş veya daha önce kullanılmış bir domain olması yeterli olur.
+ eski domainde yani geçmişi olan veya kullanılmış bir domainde wordpresste içerik eklediğinizde sitemap eklentisi varsa otomatik ping atıyor google'a 5 dakika içinde goolge botları geliyor
+ Wordpress ping servislerine ping gönderiyor ordan da botlar geliyor.
Fakat yeni 0 alınmış bir domainde geçmişi yoksa bu süre tamamen şansa bağlı olarak en erken 2 saat maximum 6 saat arası değişebiliyor.
X bir il'in boya ustası kelimesinde 0 domain de gece 3 te aktif ettim sabah 7 de kalktıgımda indexliydi.
Bir kaç siteden link çıktım öğleden sonra akşam üzeri sıralamaya girdi ve ertesi gün kayboldu 3 gün sonra tekrar sıralamaya geldi ve şuan ilk sayfaya tamamen oturdu
5 -6 anahtar kelimede 1 anahtar kelimede kafada şuan.
İndexing api kullanmadım wordpress kullanmadım html düz site.
Search consoledan üşenmeden 7 sayfayı bildirdim sadece
He şunuda belirtiyim içeriğe bot geldiyse başlık kopya olmadıktan sonra indexlememesi için bir neden kalmıyor tahmini 2 saat içinde indexleniyor. kopya ise kopya olarak işaretliyor indexlemiyor.