Merhaba R10 Topluluğu,
Ben Eren Gürses, web geliştirme konusunda uzmanlaşmış bir freelancerım ve işletmelerin dijital varlıklarını güçlendirmelerine yardımcı oluyorum. Siz de benzersiz ve etkileyici bir web sitesine sahip olmak istemez misiniz? İşte tam da burada devreye giriyorum!
Sunabileceğim Hizmetler:
- 🚀 Özelleştirilmiş Web Geliştirme: Kusursuz kullanıcı deneyimi ve modern tasarım anlayışıyla özelleştirilmiş web siteleri oluşturuyorum. Size özel olarak tasarlanmış, hızlı ve kullanıcı dostu siteler hayal edin.
- 🔧 Mevcut Sitelerin Optimize Edilmesi: Mevcut web sitenizi optimize ederek daha hızlı, daha güvenli ve arama motorlarına daha uyumlu hale getiriyorum. Performansı artırarak daha geniş bir kitleye ulaşmanızı sağlıyorum.
- 🔄 Mobil Uyumlu Tasarımlar: Günümüzde mobil cihazların yaygın kullanımı göz önüne alındığında, sitenizin mobil uyumlu olması oldukça önemlidir. Bu yüzden mobil uyumlu tasarımlarla web sitenizi güçlendiriyorum.
Kullandığım teknolojiler arasında PHP, JS, Node.js, Codeigniter 3 ve 4 bulunmaktadır. Bu teknolojileri kullanarak projelerinizi geliştirirken, en son ve güncel teknolojileri kullanma konusundaki uzmanlığım ile işletmenizin gereksinimlerini karşılamak için buradayım.
Her iş, benim için bir sanat eseri. Size özgü ve rakiplerinizden farklı bir dijital kimlik oluşturmak için buradayım. Sizinle çalışarak işletmenizin dijital dünyada büyümesine destek olmak için sabırsızlanıyorum.
Detaylı bilgi ve projelerim hakkında daha fazlasını öğrenmek için benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Beraber harika projelere imza atmak için buradayım!
Teşekkürler,
Eren Gürses
WhatsApp: (0537) 726 39 46