DJ_HarrY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keşke mevzu sadece bunlar olsa millet 50-100 TL işin neler yapıyor.
Daha geçenlerde denk geldim. adam ihale de teklif veren herkese pm atıyor ve teklif verdiği ihaleden hizmet sağlamaya çalışıyor

Bir de biri gece ne olduğunu çıkıp anlatsa iyi olur
O sırada ihaleye yüksek gelirli diye yazıp, arkadaşlarına fiyat yükseltenler…

ByHicKimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediklerinizin bazılarında haklısınız hocam ama burada sorumluluk tamamen alıcının bir hizmet alıyor ise bunu kendisi araştırıp sorgulamalı satıcıdan gerekirse kanıtlarına kadar istemeli, 186k üyenin olduğu bir forumda forum kurallarına aykırı olmadığı sürece istemediğimiz sevmediğimiz konularıda görebiliriz dediğiniz şekilde bir kısıtlama olması burayı daha kaliteli yapmaz, kaliteli yapan şey forum kurallarına uygun olmayan her konunun hızlıca çözüme kavuşması hızlı aksiyon alınması.
Abi öncelikle samimiyetimiz olmamasına rağmen forumda en saygı duyduğum insanlardan birisisin. Cevabın için teşekkür ederim. Tabii ki bir çok konu müşteride bitiyor. Fakat benim demek istediğim şey; dışarıdan bir gözle bakıldığı zaman aşırı itici, kolpa, kurgu konulardan dolayı, kalitesiz bir ortam görülmesi. Veya internette görülen kölelik ilanlarından bile beter iş ilanları olması. Şahsen bu forumda olmaktan mutluluk duymama rağmen, foruma her girişimde gördüğüm konulardan “Bu konular ne ya, daha ne kadar diplere düşecekler?” diyorum. Bilemiyorum, konuları, ilanları, ticaret ortamını daha kaliteli, daha kıymetli görmek istediğimden dolayı sanırım.

cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam 3 ayda 12 milyon kazanmış taktiği herkes faydalansın diye 300 TL fiyata satıyor ama biz iyilik bilmiyoruz

Hepsine %100 katılıyorum
20-30.000 tl değerinde oyun 1 tl’den gidiyor 😄