Merhaba Arkadaşlar 2 tane web sitesi kurmayı düşünüyorum bu fikirler sizce nasıl ?
Şimdilik elimde 2 tane kurulu web sitem mevcut biri temp mail (
jettemp.com ) ile alakalı diğeri ise farklı bir kategoride zaten bu siteme baya girişler vs oluyor yabancı bir web site seo vs ayarları ona göre yapılmaktadır ve 20 ülkeden fazla ülkelerde giriş olmaktadır bu siteme, bu 2 site yanına aşağıdaki mantıklarda 2 adet daha site düşünüyorum sizce fikir olarak bu siteler nasıl olur fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Aşağıdaki fikirler için 2 adet domain de hazır daha satın almadım ondan dolayı burada da paylaşmak istemedim.
1. Belirli bir tema veya türde kitapları okuyan ve tartışan bir çevrimiçi kitap kulübü forum sitesi tarzında.
2.Farklı ve sıra dışı seyahat deneyimleri paylaşan bir platform. Kullanıcılar, keşfettikleri ilginç yerleri ve kültürleri paylaşabilirler. Buda forum tarzı olarak düşünüyorum.
Sizce nasıl olur bu tarz forum siteleri veya normal blog tarzı gibi açayım desem , çok fazla aşırı kitap okuyan biri değilim , seyahat olarak ta yine Türkiye bir çok şehre gittim ama yurt dışına da şuana 6 farklı ülkeye gittim kendim yazayım desen çok fazla bir şey yazamayacağım ondan dolayı forum tarzı düşündüm sizce nasıl ?
Değerli yorumlarınızı bekliyorum , şimdiden teşekkür ederim.