Ne yapmak gerekir hocam peki sizce
Açıkçası ben hiç ban yemedim bildiğim kadarını anlatayım sosyal medya trafiğini adsense sevmiyor. Mutlaka sitenizin müsaadesi varsa news kaydınız aktif olsun ve trafiği oradan almaya çabalayın. Google organik trafik adsense için çok önemli. Çünkü reklamverenlere en iyi performansı vermek istiyor (google organik trafik ve news trafiği) bunlara reklamverenler çok para öderler bu adsense ide memnun ediyor. Yasadışı içerik yoksa ve adsense hesabınız çok yeni bir hesap değilse kolay kolay kapanacağını sanmıyorum hocam. Benim önerim bu işleri gerçekten yapacam diyorsanız pes etmeyin ama sürekli ban yiyorsanız bu durumda yapacak bir şey yok bu bazen hesapla alakalı oluyor siteyle alakalı olmayabiliyor. Trafik kaynağı sitenin kalitesi hesabın durumu çok önemli benim bildiklerim bunlar hayırlısı olsun diyelim her zaman😊
Ayrıca ban vs daha önce yaşamadım itiraz süreci hakkında pek bilgim yok maalesef
Not; site onay almamış ben ban zannettim konuyu şimdi fark ettim kusura bakmayın😊 Site onay almamışsa içerik girmeye devam edin trafiği artınca tekrar başvuruda bulunun onaylanması gerekiyor hocam