Selamlar,

Konuda bu kadar negatif yorum almanızın ve haliyle sizinde agresif tavır sergilemenizin sebebi yine sizin tutumunuz.

Eğer '' Gerilla Tarzı Reklam '' stratejisini izlemeseydiniz konunuzu açarken, kimse size bu kadar yüklenmezdi.

Ne demek istiyorum ? Bir ürün/hizmet piyasaya çıkartmadan önce piyasada ki herkesi aşağalamak üzere kurulmuş, canice yapılmış reklam stratejisi. Çok güçlü bir stratejidir fakat bu forumda işlemez.

Siz şimdi konunun başına '' Forumda görüyorumda herkes 500TL'ye hayal satar olmuş'' yazıp , 2 satır altında '' Bende eğitimimi 400-500 TL'den satmayı planlıyorum'' dediniz mi ne tutarlılığınız kalır, ne yaptığınız yapmaya çalıştığınız reklamınız kalır, ne hizmetinizi pazarlayabilirsiniz ne de bunların hepsi bir yana, kendinizi yok yere eleştiri çukuruna atmış olursunuz.

Şimdi böyle agresif bir yol izlediğiniz için, diğer eğitim satanları kötüleyip, onların üzerine bir hizmet kurmayı planladığınız için insanlarda haklı olarak soracak sizlere.

Vergisini veriyor musunuz ?
Şirketinizi kurdunuz mu ?
Fatura kestiniz mi ?
Eğitim satacağım diyorsunuz, buna fatura kesecek misiniz ?

Zan altında kalır bu işten ciddi anlamda hukuksal yönden sıkıntı ile ayrılırsınız, bu forumda ki insanların akıllarını küçümsemeyin.

Agresif olmayın, size de agresif olmasınlar. Bir kesimi aşağılayıp, küçük görüp sonra bende yapacağım derseniz olan bu. ( O kesim haklı veya haksız demiyorum )

Ticaret böyle yapılmaz.