imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
icra mı var hesapta?
Ferdabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bloke Anlık İçerideki Tutarı Bloke eder sonrasında hesabın kullanımı devam eder fakat o tutar bloke cozulene kadar orada kalır.
UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesabın tamamına bloke koyamıyorlar belli miktarına sadece
Ferdabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O Çekilen Tutar Bloke İşleminden Sonra Gelmiştir Hocam Hesaba
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekemediğiniz kadar tutara bloke koymuşlardır
3-6 ay arası dilimlerle hesaptaki bakiyeye bloke koyulur ertesi gün 100 tl yattıysa onu çekebilir. bu süre avukatların bloke isteğine göre değişir. genelde 6 ayda bir yaparlar. eğer maaş hesabı ise savcılığa-icra müdürlüğüne dilekçe yazarak blokeyi kaldırtabilir. avukat şu kadar borcu var bu nedenle şu kadar bloke koyun diyebilir. bu yüzden tutarı avukata sormak daha mantıklı.
Ben olmaz diye biliyorum ama yine de sizi yönlendirmiş olmak istemem. Bloke o an hesapta ne kadar varsa ona koyuluyor benim yıllardır kullanmadığım bir hesabımda 50 kuruş kalmış kyk borcundan bloke koymuşlar ama onun üzerine tekrar para attığımda kullanabiliyordum. Gelecek paraya bloke koyamıyorlar ama benim bilmediğim başka bir durum da olabilir bir bilene danışmalı.
sorun olmaz hocam en az 3 ay rahat kullanır hesabı. ilk blokeden sonra en az 3 ay geçmeli.
Borç tutarı kadar praaya el koyarlar geri kalan kullanıla bilir şekilde durur
Vakit ayırıp konuya yazan herkese tekrar teşekkürler bu forumun ne kadar büyük bir nimet olduğunu bir kez daha anladım bazen çok ufak bir soru bazen çok büyük cevaplanması gereken bir soruya burada saniyeler içerisinde cevap çıkabiliyor