21 Kasım 23 Türkçe Proje: 20. Gün Youtube
8 short paylaştım. 68 abone var. Shortlardan sadece 1 tanesi yürüdü. O da yürüdü denirse tabi. Uzun videolarla ilgili endişelenmeye başladım. Gerçi ilginç şekilde videoların ana fikri benzer olsa da, shortlarla uzun içeriklerim arasında biçim olarak uçurum var. Bambaşka da olabilir. Tam bir hayal kırıklığı da olabilir. Proje başlarken ana fikrim, 3 yıl içinde toplamda 10 milyon üzerine izlenip 10.000 dolara yakın kazanmak, yani paramı geri almaktı. Videoların arasında viral potansiyeli yüksek olanlar var. Ama tam bir hayal kırıklığı da olabilir. Yaşayıp göreceğiz.
Tiktok
9 video paylaşım. Toplamda 425000 izlenim aldı. Yürüyen 410 bini aynı videodan zaten. 350 abone var. İzlediğim bir videoda keşfete düşmediysen videolarını gizliye al, bir kaç saat sonra tekrar aç diyordu. Hem tiktok'ta hem youtube'da denedim. Hiçbir işe yaramadı
Global Proje
Video: 8
Short: 20
İstatistikler böyle.
Bazı videolar youtube'da benzer videolarda önerilmeye başlandı. Saatte 30-50 arası izleyici geliyor şimdilik. Haftada 3 video yükleme kararı aldım. 3-4 dakikalık videolarım ilgi çekmiyor. Uzun videolar daha başarılı. Stoktaki videoların ikisini ya da üçünü birleştirip 8 dakikayı geçirmeye çalışıyorum yüklediğim videoda. Bu da stoğumun normalden hızlı tükenmesi demek. Bu kanalın facebook'u da yürüyebilir. Facebook kitlesine daha uygun bir format. Ama düzgün bir facebook sayfası bulamadım. Ve facebook sayfası yönetmekten anlamıyorum. Bakıcaz.
3. Proje
Kanalı açtım. Ama hiç video yüklemedim. En çok güvendiğim proje bu aslında. Ama öğleden sonra uyanınca kendimi organize edemiyorum bir türlü. Çözmem lazım bunu.
not: okuyan birileri yorum yapsın ki, yeni mesaj yazabileyim.