Nisan ayında işe başladım, hala da devam ediyorum. Asgariden hallice gelirim var, onun dışında ticaretle ilgilendiğimden hesaba giren aylık para xxx.xxx miktarda oluyor.
Kredi puanım üniversitedeki sıkıntılı süreçlerden ötürü şu an 1016 görünüyor fakat aktif bir borcum veya kredim yok. Ufak meblağ tanımdalıkları kredi kartımdan her ay mecburen limitin en az 5-6 katı kadar harcama yapıyorum ve elbetteki gününde ödüyorum.
her şey gayet iyiyken ne başka bankadan kart alabiliyorum, ne kredi alabiliyorum ne de kartın limitini arttırıyorlar.
tavsiyeniz var mı nasıl kredi alabilirim veya kart limitini arttırabilirim? Online başvurur yapmamam mı lazım, sigorta dökümü vs götürüp şansımı denesem işe yarar mı? Bilginiz varsa, paylaşırsanız sevinirim
Hayır hocam bankayı arayın gelirinizi düzelttirin 80.000₺ gelirim var diyin sisteme girsinler sizden resmi gelir istemiyorlar zaten sisteme girişinden 1 ay sonra limit arttırımı veya kredi çekebilirsiniz benim kart 1500₺ kalmıştı limit arttırımı yapmıyorlardı aradım 80.000₺ gelir var dedim sisteme girdi 1 ay sonra 320.000₺ yaptılar
aynen bu çok doğru bir yöntem bu şekilde yapin hocama katılıyorum
marka doğru olur mu bilemedim o yüzden öyle demiştim. Evet x bankası garanti ve çok zor bi banka
asıl kullandığım ve bana iyi bakan ise akbank. 6 aylık sigorta dökümü götürsem şube yardımcı olamaz mı?
eğer yüksek meblağ istiyor san götürme bile
kanıt istemezler mi onun için? Belgelenebilir gelir deniyor ya
banka hesap dökümünü göster aylık gelir gideri ama aylık gelirin gider den baya yüksek olsun sonuç olarak banka hesabına giren her para gelir olarak sayılıyor alın size belgeli gelir
@FahricanEKER; hocamın yukaridaki mesajında dedigim şekilde yapin o en güzel yere değinmiş direk olarak ayrıca bu işlerde kredi skorunuz da önemli kredi skorunu en çok etkileyen faktörler den biri de ödeme araliklariniz vs ek olarak ta sizin kredi puanınız orta düzey ise gelir olarak ta 100 k yazdirsaniz x bankasında 50 k kredi limitiniz var ise y bankası size 50 k limit vermez Max 25 k olarak verir sayıları sadece daha anlaşılır olsun diye belirttim illa bu su sayı olacak diye bir kaide yok sadece oranları belirtmek amacı ile