Para Kazanıyorsanız Sesiz Kazanın, Neden? Sırf siz başarısız olun diye sizi karalamaya çalışacaklar, Engelleyecekler, Sizinle Uğraşacaklar fakat bu sayede daha iyi yerlere geleceksiniz emin olun size düşman olacaklar sizi sevmeyecekler önemli olan bunların karşısında dik durabilmek.
Burdaki genç arkadaşlarımıza tavsiye Günlük 500 600tl Günü kurtarmak için değil geleceğinizi kurtarmak için daha fazla kazanç sağlamaya bakın yatırım yapın dolara çevirin herşey dolar üzerine hareket eder ve paranız değer kaybetmez.
Rekabet İyidir, Daha iyi yerlere gelmenizi sağlar
Başarılarınızı Herşey yerine oturmadan kimseye anlatmayın. Zaten Herkes Herşeyin Farkında
Kendinizi Tek Bir alanda Değil birçok alanda geliştirin pasif gelir elde edin Ticaret Hacminizi yükseltin
Örnek ( Takipçi Satışı ) Takipçi Satmak İçin Bir Panel Sahibi Olmanıza Gerek yok Ucuz Bir panelden belli miktar kar koyup birçok yerde satış gerçekleştirebilirsiniz örnek platform ( instagram )
bütcem yok, Yeni Başladım reklam Nasıl yapacağım?
Basit Bir Yöntem: instagram da İki farklı hesap açın biri Resmi hesabınız diğeri Reklam hesabınız Güzel bir taslak hazırlayın fakat minimum 500 takipçili bir hesap olsun ve ana hesabınız yüksek takipçili olsun, Yeni açılmış işletme hesaplarına hazırladığınız taslağı atın zaten ihtiyacı olan dönüş yapacaktır. Erken bakmaları için yoruma
( Mesaj Gönderdim Bakabilirmisiniz? şeklinde yorum yapabilirsiniz )
Lisans Satışı Kanva pro öğretmen vb: Birçok Sitede Veya Forumda Lisans Bulunmaktadır İlgili Şahıslardan Veya Sitelerden Alıp Kendi Sitenizde Belli Bir Miktar kar ile satabilirsiniz.
Para Harcamayın Demiyorum Kontrollü Harcayın Zaten Zamanı Gelince Sadece Para Harcayacaksınız!
Sizi Destekleyen Kişilerle Arkadaş Olun Şakasına olsa bile sen yapamazsın diyenlerden uzak durun
Zaman Bulamıyorum?: Zaman bulamıyorum değil zaman ayırmıyorsun bahane yapma lüksün yok eğer birşeyler başarmak istiyorsan herşeye zaman ayırdığın gibi 1 saatini de buna ayırabilirsin!
Kısacası Eğer Başarmak İstiyorsanız Zaten Yaparsınız, Eğer İstemiyorsanız Yapamazsınız Tamamen Düşünceyle alakalı neyi çok istersen o size gelir.
Sevgilerle Kleyzron