Yanlış başlık seçtiğim için kusura bakmayın düzenleyip tekrar paylaştım

İyi geceler değerli forum üyeleri,

Bu şekilde konu açma sebebim artık yönetim ekibine sesimizi duyurmamız gerektiği. Maalesef forumda bulunan "Taban Fiyat" kurallarına kesinlikle uyulmuyor ve yönetim bu konuda bir şey yapmıyor. Bunu demek bana düşmez ancak daha önce forumda tasarım hizmeti sunan (adını açık açık veriyorum) "@yusufengz" adlı üyenin taban fiyat altı r10 üzerinden teklif verdiğini yönetime bildirdim ÜSTELİK 2 KEZ, ilk bildirişimde de ceza almadı, aylar sonra tekrar başka bir müşterim aracılığıyla kişiyi yakaladım taban fiyat altı teklif verdiği tekrar şikayet ettim.

sonucunda kişiye hiçbir yaptırım uygulanmadı. İşini namusuyla yapan R10 üyelerinin hakkına giren bu terbiyesiz kişilerin artık forumdan UZAKLAŞTIRILMALARINI talep ediyorum eğer forumda işleriniz yeterince aktif değilse emin olabilirsiniz ki bu kişiler yüzünden. R10.net forumunun üyelerine de, yönetim ekibine de sonsuz saygı duyuyorum ancak moderatörlere yazarak sesimi duyuramadım umarım birileri bu konuyu görür ve forumda işini terbiyesizce yapan kişileri forumdan artık uzaklaştırır. Forumda böylelerine caydırıcı ceza uygulanmadıkça ki şu an hiç ceza uygulanmıyor verilen işlerin 70%'ini bu terbiyesizler taban fiyat altı yapıp hakka giremeye devam edecekler.

Umarım başınızı ağırtmamışımdır konu açmamak için uzun zaman bekledim bildirerek çözmeye çalıştım ama yeterli olmuyor umarım herkes görüp bu karaktersizlerin iş almalarının önünde bir engel olma kararı alır.