Dilediğin zaman kaydettirebilirsin, ister 8 ay kullan sonra 2 ay bekle öyle kaydettir bu konuda bir sınırlaman yok. Kendim şahsen 12 pro max kullanıyorum yurtdışı olarak, kapalı olduğu zamanlarda 2. minik bir iphone 6s'im var ona sim kartımı takıp çantanın bir köşesinde gezdiriyorum. İnternetini bile zaten aynı icloud bağlıyken diğer telefondan açabiliyorum, aramalar internete bağlıyken 12 pro max üzerinden açılabiliyor. SMS'ler aynı şekilde direkt düşüyor. 20 bin tl vereceğime böyle kullanırım diyorsan tercih edebilirsin, yurtiçi iPhone X kullanıyordum yurtdışı 12 pro max'e geçtiğimde benim açımdan gram bir fark olmadı. 2 telefon öyle sanıldığı kadar yük olmuyor insana iCloud'lar bağlı olduğu müddetçe. İki sim yuvamda kullanıma kapalı olmasına rağmen bu arada şuan şebeke alabiliyorum ana cihazımdan garip bir biçimde. Ekstra olarak her sene başı 8 ay daha hakkın oluyor onu söyleyeyim. Satarkende kolay çıkartılabiliyor elden, bir sürü insan kullanıyor artık yurtdışı cihazları. Şimdiden hayırlı olsun diyelim. (Pasaport değilde kimliğe de kayıt ettirebilirsin fakat son 3 ayda giriş çıkışın olmalı yurtdışına.)