Site adresi: TIKLA Sitenin aylık getirisi: 0 Ne forumda ne ads de reklam verilmedi Sitenin açılış tarihi: 2022-12-31
Bitiş tarihi: 2024-12-31T07:35:33Z
DA / PA Değerleri:1/13 Kategori / sitenin içeriği:
Günlük hit sayısı: Ölçülmedi Ziyaretçi kaynağı: (örn: %90 google - %10 yandex)
Domainin yaşı: 1 Yıl Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Hosting dahil mi?: Banlı olduğu sponsor var mı?:Kontrol ediniz yok diye biliyorum Banlı olduğu arama motoru var mı?:Kontrol ediniz yok diye biliyorum Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:evet Yazılım lisans sonlanma zamanı: Açık Kaynak Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?:Yok Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: Siteyi forumdan 1 arkadaştan aldım ama blog sitelerim olduğundan düzenlemeye bile fırsatım olmadı. İçinde Paytr,Shopier sanırım paywantta var tam emin değilim ondan Paytr dün başvuru yapmıştım ama reklama bütçe ayıramam şuan vazgeçtim o yüzden. [SIZE=\"3\"]NETGSM mevcut ayrıca Api özelliği sayesinde istediğiniz yerden ürün hizmet ekleyebiliyorsunuz,Sadece reklam vermeniz yeterli.Reklam için bildiğim kadar yardımcı olabilirim.Önceki arkadaştan aldığım da verileri sql den temizledim.Paywant var ama denenmedi çalışıyor da olabilir çalışmıyor da[/SIZE]
Domain Wordpress de 2024 31 aralıkta yenilenicek.
Hosting Resellerimde 2-3 gün idare ederim.
İstediğim Fiyat: 600 TL