Hocam tebrikler , bol kazancınız olsun. Çok ufak tefek bilgilere ihtiyacım var etsy icin. daha öncesinde mağazam kapatıldı etsy de . Uzun zamandır etsy den uzağım acıkcası. Şuan etsy satıcısı olmak icin şirket bir zorunlulukmu, ve ödeme için direk türk hesabına alabilecegim ne önerebilirsiniz
Şirket zorunluluğu yok ama vergi vereceğiniz için şirket açmanız gerekecek. ETSY Payments ile ödemeler zaten banka hesabına yapılıyor uzun bir süredir.
Bunun için bir eğitim var mı üstadım, sıfırdan yapabileceğimiz
Video eğitim yerine her ay 5 kişilik gruplar halinde bire bir eğitim sunmayı planlıyorum. Her ay 5 kişi ile birlikte herkesin mağazasını büyütmek için günlük çalışacağız. En başta temel eğitim vereceğim. Ardından mağaza açılışı, ürün tasarlama süreçleri, ve pazarlama stratejilerini öğretip, 30 gün boyunca bire bir takip sağlayacağım. Bu şekilde 5 kişinin de mağazasını 30 günde belirli bir seviyeye getireceğime eminim.
Şirketiniz var mı? Benim aklıma en çok takılan nokta bu. Şirket açmayınca düzenli gelirlerde sıkıntı olabilir.
ABD'de şirketimiz mevcut, ayrıca Avustralya'da yaşadığım için buradaki vergi numaram ile bireysel hesap da açabiliyorum. Bu işin düzenli yapılabilmesi için şirket kurulmasını öneriyorum zaten.